Bonum AS

Praktisk fornybar energiteknologi som
reduserer kostnader og hjelper miljøet

PRESSEMELDING

Bonum og SASTECH inngår et samarbeid!

19 September, 2022
  • Bonum inngår strategisk viktig samarbeid med SASTECH om energieffektivisering og CO2-reduksjon.
  • SASTECH er meget stolte av at den første rammeavtalen som inngås, er akkurat med Bonum. Bonum er et fremtidsrettet og miljøfokusert eiendomsselskap, som i meget stor grad ønsker å ta sin del av ansvaret rundt det grønne skiftet, ved selv å iverksette langsiktige tiltak som gagner både Bonum og samfunnet.

Økende usikkerhet i Europa

Med økende usikkerhet i Europa knyttet til forsyning av energi, og ikke minst priser på energi, diskuteres mange løsninger i det offentlige rom. Flere løsninger er selvsagt nødvendig for å imøtekomme utfordringene man står overfor. Dog er det mest effektive og enkle tiltaket å gjøre noe med eksisterende energibærere. Slik kan brukere, eiere og samfunnet spare både penger, sørge for at ressurser ikke unødvendig blir tappet, samt også oppnå ny fornybar energiproduksjon.

“Vi skal sammen med Bonum redusere kostnader og CO2-utslipp. Vi ser frem til et fruktbart samarbeid og håper at det offentlige nå legger mer til rette for at flere selskaper kan få støtte til å velge mer langsiktige energi effektive løsninger» sier salgssjef Thomas Abrahamsen i SASTECH

Bonum har en omfattende portfølje

Bonum er et selskap som hele tiden jobber med en rekke spennende prosjekter innenfor ulike sektorer av eiendomsmarkedet. Vår avdeling for prosjektering og utvikling arbeider kontinuerlig med å videreutvikle våre boligkonsepter og skaffe nye interessante prosjekter for å kunne levere enda flere boliger og eiendommer. Bonum fokuserer på å tilby smarte løsninger og innovativt design i sine boligprosjekter.